Mjuka doppresenter

Har du fått en inbjudan till ett dop så har du något mycket trevligt och ärofyllt framför dig. Kanske är du till och med vald som fadder, gudfar eller gudmor. När lyckoruset har lagt sig är det dags att börja fundera på doppresenter.

Många upplever att det som är typiskt för en doppresent är att det finns en tydlig tanke och koppling till barnet vid valet. Det finns ingen lägre budgetgräns att förhålla sig till och egentligen är ingen present fel. Inom vissa släkter ärver man porslin, silverbestick eller smycken medan man i andra kan få värdepapper eller andra värdefulla saker.

En dopgåva som alltid är uppskattad är något som barnet kan använda direkt. Exempel på det är gosedjur, snuttefiltar och bukowskinallar. För den som är nära släkt till barnet kan det vara ett perfekt komplement till andra gåvor medan det för en person som inte är nära kan vara den optimala gåvan att ge.

Tips på doppresenter från Bukowski

Den söta nallen Välkommen till världen är väldigt populär och mäter 40 cm. Texten är vackert broderad på foten och den björnliknande nallen har en rosett runt halsen. Nallen, som även fungerar för baby showers, är sydd i ett mycket mjukt och mysigt långhårigt plysch. Den är lätt och passar därför bra för bebisar och barn upp till cirka 1,5 års ålder.

Bibi och Benji är två kaniner i mellanstor storlek om cirka 25 centimeter som båda är väldigt populära och uppskattade dopgåvor. Bibi går i en rosa ton och är klädd i klänning, scarf och strumpor medan Benji finns i två gröna kulörer och kläs i byxor, slips och strumpor. Båda är gjorda i korthårig och väldigt mjuk plysch.

För den som samlar på Bukowskiprodukter finns både Bibi och Benji i serier med större nallar, snuttefiltar och som napphållare. Läs mer hos https://bukowskinallar.se/baby-och-doppresenter