Höstens trend – personliga leksaker

Snart står julen för dörren och en hel del barn firar sina födelsedagar under höst och vinter. Att hitta personliga leksaker eller den där perfekta presenten kan vara en riktig utmaning. Här får du tips och uppslag som hjälper dig att hitta leksaker av naturliga material med personlig gravyr som garanterat kommer att uppskattas.

Kreativ verktygslåda

Har du en uppfinningsrik liten snickare hemma som har det mesta utom en personlig verktygslåda? Då kommer han eller hon att älska en neutralt färgad verktygslåda med alla verktyg som behövs av trä. Den är minst lika dekorativ i barnrummets bokhylla som den är rolig att leka med. Barnets namn graveras in på verktygslådan och ger leken ännu en uppskattad dimension. Träleksaker är dessutom stryktåliga och den personliga lådan innehåller verkligen allt som den lilla snickaren kan behöva för att bygga både fantasislott och renovera kojor.

Fantasifull gåvagn

Vad passar bättre än en personligt graverad gåvagn när den lille upptäckaren ska ge sig ut på äventyr? Gåvagnen består av hållbart trä och är fylld till bredden med stapelbara klossar i härliga färger och former. Både äventyrslust och finmotorik främjas med denna leksak som med personlig gravyr blir ett minne att glädjas åt länge. Det finns möjlighet att gravera både namn och fördelsedata. Leken behöver inte begränsas till ett specifikt område utan denna unika gåva kan följa med på promenad. Därtill kan presenten utökas med en personlig namntröja i valfri modell.

Lellistore hjälper dig

Vi har hittat dessa tips hos Lellistore.se där du även hittar attraktiva barnleksaker och personliga barnpresenter för de minsta. Med personliga gravyrer uppgraderar du presenten till nya höjder. Här hittar du den unika julklappen, födelsedagspresenten eller doppresenten. Förutom verktygslådor och gåvagnar hittar du klosståg, stapelbara ringar, skallror, dragleksaker, klossar, bilar och mycket mer som görs personligt och unikt med en enkel gravyr.